Bu Hafta Sonu Battlefield 1'i Ücretsiz Oynayın

28.02.2017 21:36 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve DICE, bu hafta sonu Battlefield 1'i ücretsiz deneme imkanı sunacak. Ücretsiz denemeden 3-5 Mart tarihleri arasında PC ve Xbox One oyuncuları yararlanabilecek. Ayrıntılı bilgi aşağıda.
 
   Xbox Live Gold: Ücretsiz Oyun Günleri

   Xbox One'daki Xbox Live Gold üyeleri bu hafta sonu Xbox Live Gold'un Ücretsiz Oyun Günleri dahilinde ücretsiz Battlefield 1 oynayabilecekler.

   3 Mart PT saatiyle 09.00'dan 5 Mart PT saatiyle 23.59'a kadar oynayabileceksiniz. Bu süre boyunca Battlefield 1'i çok oyunculu karşılaşmalarıyla ve tek oyunculu Savaş Hikayeleriyle oynayabileceksiniz.

   Sonrasında oyunu satın almaya karar verirseniz, bu etkinlik döneminde kazandığınız Oyuncu Puanı ve Başarıların tamamını, kayıtlı oyunlarınızı ve oyun verilerinizi kullanmaya devam edebileceksiniz.
 
   Battlefield 1 Origin Açık Denemesi

   Battlefield 1 Origin Açık Denemesi ile Battlefield 1’i ücretsiz oynayabileceksiniz. Deneme sürümü 3 Mart PT saatiyle 05.00’ten 6 Mart PT saatiyle 10.00’a kadar indirilebilecek.

   5 haritada 4 çok oyunculu modda toplam 10 saat ve oyunun tek oyunculu modu Savaş Hikayeleri’nin ilk ikisini oynayabileceksiniz.
 
    Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler