Bu Hafta Sonu Steam'in Konuğu: Deus Ex: HR

21.06.2012 23:31 Tunahan Başol


     İlk iki oyunuyla bilim-kurgu temalı RPG severlerin gönüllerini fetheden Deus Ex serisinin geçtiğimiz sene çıkış yapan ve en az ilk iki yapım kadar beğenilen üçüncü oyunu Deus Ex: Human Revolution, bu hafta sonu Steam'in konuğu olmuş. Hem de %75 indirim ile birlikte!
 
     Normal satış fiyatı  29.99$ olan Deus Ex: Human Revolution bu indirimler kapsamında şu anda 7.49$ fiyat etiketiyle satılırken, serinin diğer oyunlarında da %75 indirimin etkisini görmek mümkün. Ayrıca tüm oyunları tek seferde almak isterseniz Deus Ex Collection'a 14.99$ karşılığında ulaşabilirsiniz.
 
     Modern komplo teorilerini konu alan Deus Ex serisini bilim-kurgu temalı RPG sevenler dışında, tüm RPG severler için de önerebiliriz. Bir çok siteden aldığı üst düzey puanlar zaten oyunun başarısını göstermeye yeterli olacaktır.
 
     İndirimin Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler