Bu Hot Pursuit Videosu 1 Milyon Kez İzlenmeli !

26.11.2010 17:22 Levent Polater

 

viper

 

 
    Criterion'dan tuhaf istek! Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan ve otoriteler tarafından beğeniyle karşılanan Need For Speed: Hor Pursuit için Criterion araba paketi yani DLC (indirilebilir içerik) çıkaracak, ama tek bir şartla; Aşağıdaki Hot pursuit videosu 1 milyon kez izlenmeli.
 
    Şu anda 150.000 kez izlendiği görülen videonun sadece Youtube'daki izlenme sayacı kabul ediliyor. İçinde, Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster, Bentley Continental Supersports Convertible ve Dodge Viper SRT10 bulunan araç paketi şimdiden oyunseverlerin iştahını kabarttı.
 
    Videonun kısa süre içerisinde 1 milyon barajını aşacağı tahmin ediliyor. Sizin de bu konuda payınız olmasını isterseniz, aşağıdan defalarca videoya yüklenebilirsiniz. 
 
    İşin en güzel tarafı ise, eminim sizin de aklınızı meşgul etmiş olmalı, paket için EA herhangi bir para talep etmeyecek. Yani içerik bedava olacak. Şimdi daha da havaya girmiş olmalısınız, o zaman ne duruyoruz, video aşağıda, videonun ana linki ise burada!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 16 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler