Bu Sabah PSN'de Bakım Var

Bakım sürecinde Playstation Network açık kalacak.
06.08.2011 01:41 Levent Polater

 
    Sony, bu sabah saatlerinde Avrupa PSN'ler için bir bakım gerçekleştireceğini açıkladı. Bu bahsi geçen bakım sürecinde SCEE tarafından yayınlanan oyunlar online olarak oynanamayacak.
 
    Bu sabah saat 5:30 ile 10:30 arası gerçekleşecek bakım sırasında Playstation Network'e giriş yapıp SCEE'nin yayıncılığını yapmadığı oyunları oynayabilirsiniz. Ancak Killzone 3 veya Uncharted 2 gibi SCEE tabanlı oyunları online oynamak mümkün olmayacak.

     Sony kendi oyunlarının bulunduğu sunucular için bir bakım gerçekleştiriyor olabilir. Ancak bu konuda net bir açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler