Bu Yıl Starcraft 2 Betası Yok

Diablo 3 ve Starcraft 2, Blizzard'ın en çok beklenen oyunları arasında başı çekiyor.
09.11.2009 17:03 Ersin Kılıç

Bilgisayar oyuncularının merakla beklediği Starcraft 2'nin daha önce duyurulan betasının bu sene içerisinde gelemeyeceği açıklandı.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Blizzard'tan Chris Sigaty yaptığı açıklama ile oyunun beklenen betasının bu sene içinde çıkmasının çok zor olduğunu ama 2010 yılı başlarından yayınlanacağını belirtti.
 
Geçtiğimiz günlerde açıklanan Activision Blizzard üçüncü çeyrek mali raporu sırasında Starcraft 2'nin ilk bölümü Wings of Liberty'nin 2010 yılının ikinci çeyreğinde çıkacağı duyurulmuştu.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler