Bugün 3DS İçin Pokemon Rainbow Duyurulabilir!

08.01.2013 10:38 Talha Aynacı

   Nintendo bugün 13:00'da canlı yayın aracılığıyla önemli bir Pokemon duyurusu yapma hazırlığında. Herkesin aklında bir fikir var; bir de kuvvetli dedikodular var.

   Go Nintendo isimli sitenin "güvenilir" kaynağına göre oyunun dağıtımcısı Nintendo, 3DS için Pokemon Rainbow isimli oyunu duyuracak. Bahsi geçen oyun 1-4 jenerasyonları; Red & Blue, Gold & Silver, Ruby & Sapphire ve Diamond & Pearl içerecek.

   Başarılı grafikler sunması beklenen yapımda bakış açısı, daha önceki Pokemon oyunlarına benzer olmakla birlikte çok daha dinamik bir kameraya sahip olacak.  Karakterlerin grafiksel duruşu temiz ve karanlık çizgilerle belirlenecek. En büyük devrimin ise savaşlarda gerçekleşmesi bekleniyor. Artık savaşlarda piksel sanatı kullanılmayacak, çok daha etkileyici olacak.
 
   Yine aynı kaynağa dayanan bilgilere göre Pokemon Black 2 & White 2 ile hikaye bağına sahip olacak Pokemon Rainbow'da 20'den fazla yeni Pokemon da yakalama listelerine dahil olacak. 
 
Bu dedikoduların gerçek olup olmadığını öğrenmemiz için 2,5 saatimiz var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black & White 2 Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler