Build that Wall'a Canlı Performans

04.01.2012 12:51 Ersin Kılıç


     Birçok dergi ve siteden "yılın en iyi indirilebilir oyunu" ve "yılın en iyi müzik kaydı" gibi ödülleri toplayan Bastion için yeni bir video yayınlandı. Hikayesi ve oynanışı kadar müzikleriyle de ön plana çıkan oyunun bu videosu da gene kulaklarımızın pasını siliyor.
 
     Çünkü bu videoda oyunun ses yönetmeni Darren Korbve vokalist Ashley Barrettkamera karşısına geçerek oyunun ensevilen parçalarından biri olan Build that Wall'a canlı bir performans sergilemişler.
 
     Videonun ilerleyen kısımlarında Mother I'm Here şarkısından da küçük bir kısım okunuyor. Eee bize de dinlemek düşüyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3862]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mega İndirimlerinde Öne Çıkan Oyunlar 9 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler