"Bulletstorm, Çıktığı Yılın En İyi IP'siydi"

14.08.2013 02:46 Samet Konuksal


    Epic Games'in alt stüdyolarından People Can Fly, 2011 yılında Bulletstorm'la karşımıza çıkmıştı. İlk oyunuyla beğenilen stüdyo, sonrasında Gears of War serisinin ara oyunu Judgment'i yapmak için görevlendirilmişti. Satışlarda bekleneni veremeyen Bulletstorm adına oyunun bölüm tasarımcısı bazı açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Wojciech Madry, "Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız, sonucunda olumlu yorumlar okursunuz fakat bunu finansal başarıya dönüştüremezsiniz. İşte Bulletstorm'da da işler aynı bu şekilde ters gitti. Ama bana göre Bulletstorm, o sene çıkan en başarılı IP(Yeni seri)'di. Endüstrideki problem şu, bilinen markalar daha çok satıyor. Biz, oynamak istediğimiz türden bir oyun yapmak istedik. Sonucunda ise yapabildiğimizin en iyisi için çabaladık." sözlerini söyledi.
 
    Bulletstorm maalesef üç platforma çıkmış olmasına rağmen çıkış yılında bir milyonluk barajı bile geçememişti. Üstelik oyunun Metacritic puan ortalamaları 83 civarlarındaydı. Bunun üzerine People Can Fly, ikinci bir oyunu geliştirmek istemiş fakat Epic Games'den izin çıkmamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler