Bulletstorm: Duke of Switch Edition Çıktı

30.08.2019 19:03 Gazali Çetinkaya

 
Bulletstorm: Duke of Switch Edition bugün itibarıyla Switch için çıkışını gerçekleştirdi. Nintendo eShop üzerinde $29.99 fiyattan satışta.

People Can Fly'ın birinci şahıs nişancı oyunu ilk olarak Şubat 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıktı. Ardından remastered versiyon Bulletstorm: Full Clip Edition Nisan 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

Bulletstorm'da, terk edilmiş bir gezegene mecburi olarak ayak basmanın ardından Grayson Hunt, intikam almak ya da hayatta kalmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Suikastçı grubu Dead Echo'nun sürgüne gönderilmiş bir üyesi olan ve intikam ateşiyle yanan Grayson, kendisine ihanet eden komutanla yüz yüze geleceği ya da ekibinin gezegenden canlı olarak kurtulmasını sağlayacağı Stygia'da ekibini sahile vurmuş olarak bulur. Oyunun tamamını Duke Nukem olarak da oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler