Bully'le İlgili Yeni Bir İsim Tescillendi

25.11.2013 14:55 Samet Konuksal

    Rockstar Games'in ilk olarak 2006 yılında çıkardığı Bully, lise hayatını konu alıyordu. Oyuncuların da beğenisini kazanan oyunun devamıyla ilgili son yıllarda Rockstar yetkililerindan olumlu açıklamalar duyuyorduk. Bugün ortaya çıkan bir raporda, Bully'le ilgili yeni bir ismin tescillendiğini gördük.
 
    Gelen haberlere göre Rockstar Games, 20 Kasım tarihinde 'Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit' ismini tescilledi. Aslında bakarsanız bu, bir devam oyunu değil de ilk oyunun mobil sürümüymüş gibi duruyor. Zira ilk çıkan oyunun kapak tasarımında her ne kadar 'Bully' adına vurgu yapılsa da, bu tasarımda hem Bullworth Academy, hem de Canis Canem Edit isimleri geçiyordu.
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler