Bulmaca Oyunu The Baby in Yellow için Kara Kedi'yi Tanıtan Yeni Bir Güncelleme Geliyor

20.02.2023 15:12 Umut Tandoğan

 
 
İskoç bağımsız stüdyo Team Terrible tarafından geliştirilen popüler bulmaca oyunu The Baby in Yellow için önemli bir içerik güncellemesi olan The Black Cat (Kara Kedi), 26 Mayıs'ta piyasaya çıkıyor. Güncelleme PC, iOS ve Android için yayınlanacak.
 
 
 
The Baby in Yellow'da garip ve rahatsız edici bir dünyada seyahat ederken kara kediyi takip edip bilinmeyenin derinliklerini keşfedin. Oyuncular zorlu ortamlarda ilerlemeli, karışık bulmacaları çözmeli ve Newt adlı yeni bir robot arkadaşının yardımıyla The Baby'nin geçmişini ortaya çıkarmalıdır. Oyuncular Kara kedi ile yolculuğu başarı ile bitirebilecek mi yoksa karanlığın içinde kaybolup gidecekler mi?
 
Team Terrible CEO'su Greg Lee, bu güncellemenin esrarengiz sırları, büyüleyici hikâyesi ve garip düzenekleriyle hem yeni hem de deneyimli oyuncuları büyüleyeceğini belirtti.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 13 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler