Bundan Sonraki PS3 Oyunları 3.56 Firmware İstiyor

Firmware işlemleri ile Sony, çeşitli açıkları kapıyor, son zamanlarda ise yeni firmware'lerin ana amacı korsan oyunculuğu önlemek için oldu.
05.03.2011 10:19 Levent Polater


    Sony ve hackerlar arasındaki savaş süredursun Sony'nin PS3 yazılımcıları yeni firmware'i çıkarıyor ve yeni oyunları oynayabilmeniz için bu firmware'i kurmanız zorunluluğunu getiriyorlar.
 
     2 yeni PS3 oyunu  Dragon Age II ve MLB 11 The Show, oynanabilmesi için yeni çıkan 3.56 PS3 firmware'inin kurulmasını zorunlu getiren ilk oyunlar. Ancak ne yazık ki alınan bilgilere göre Playstation 3 hackerları şimdiden bu firmwareler için çalışmalara başlamışlar. Ama nasıl? En erken çıkacak olan Dragon Age II bile 8 Mart'ta rafları dolduracak, ancak hackerlar oyunları bir şekilde erken elde edebiliyorlar ve firmware'i kurcalamaya başlıyorlar.
 
   Bundan sonra çıkacak tüm PS3 oyunlarının 3.56 firmware isteyeceği belirtildi. Umarız hackerlar bu sefer bariyeri geçemezler. Ancak bilindiği üzere bu tarz durumlarda bir kez sızıntı oldu mu açığı yamalamak çok zor oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler