Bunlarda Kratos Temalı Ayakkabılar

30.08.2010 11:30 Ersin Kılıç


     Oyun severlerin çeşitli tasarım ve uğraşları ile sık sık karşılaşıyoruz. Nitekim geçtiğimiz hafta yaptığımız bir haberde  Clash of the Customizers yapımı Akuma ayakkabılarının haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer ise karşımıza çıkan isim Kratos oldu.
 
     Jacob Patterson isimli bir oyun sever God of War serisinde önüne geleni doğrayan Kratos temalı Sneakers model ayakkabı yapmış. Bu ayakkabıda Kratos'un ilk oyunun kapağını da süsleyen meşhur pozunu görüyoruz.
 
     Ayakkabı da bir diğer dikkat çeken nokta ise bağçıkları. Zincirden yapılmış olması ve ucundaki küçük bıçakları ile Kratos'un Blade of Chaos adlı bıçakları bağcık olarak kullanılmış. Ayakkabının görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.


 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler