Bütün 3DS Oyunları Bu Videoda

Driver: Renegade ekran görüntülerinden daha iyi görünen oyunlardan bir tanesi
09.01.2011 12:55 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS'in görsellerinin nasıl olacağı çoğu oyuncunun kafasında soru işareti bırakıyor. Açıkçası ben de bu konuda tam kararımı verebilmiş değilim, ama Nintendo World'dan gelen yeni bir video uğraşıldığı takdirde 3DS'te çok başarılı grafiklere sahip oyunların yapılabileceğini gösteriyor.
 
     Bu video her ne kadar kamera çekimi olsa da "Driver: Renegade" gibi oyunların grafiksel olarak ne kadar iyi göründüğünü anlamamıza yetiyor. Ayrıca Winning Eleven 3DS ve Kingdom Hearts 3DS gibi oyunların da beklediğimizden daha iyi göründüğüne şahit oluyoruz.
 
     Resident Evil: Revelations'ın grafiklerinin iyi olacağını zaten biliyorduk, bu videoda bu bir kez daha kanıtlandı. Yine de bazı firmaların 3DS'te iyi görüntüler elde etmek için yeterince uğraşmadığını görüyoruz. Bu nedenle çoğu oyuncunun 3DS'in görsel kalitesi konusunda kafası karışıktı.
 
      Nintendo World'de kamera ile çekilmiş videoyu  izleyebilirsiniz. 
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler