Büyük Yayıncılar Bayonetta 2'yi Reddetmiş

01.10.2014 12:04 Samet Konuksal


    İlk oyununu PlayStation 3 ve Xbox 360'ta gördüğümüz Bayonetta serisinin devamı Wii U'ya özel olarak çıkacak. Daha önce defalarca "Nintendo olmasaydı Bayonetta 2 olmazdı." açıklamalarını yapan Platinum Games ekibinin önemli ismi Hideki Kamiya, o dönemi detaylı olarak anlattı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Kamiya, "Platinnum Games olarak oyunlara başlamadan önce yayıncılarla konuşmalar yaparız. Bayonetta'yı Sega ile yaptığımız anlaşmadan sonra geliştirmiştik. İlk oyunda işler iyi gidince Bayonetta 2 için de benzer kararı almıştık. Ama gelişim süreci ilerlediğinde Sega yetkilileri kararından dönüp Bayonetta 2'nin iyi bir plan olmadığını düşünmeye başlamıştı. Sonra da gelişim süreci geçici olarak durdu. Maddi destek olmadan Bayonetta 2'yi kendi başımıza geliştirebilmemiz imkansız. Dolayısıyla birçok büyük firmayla iletişime geçtik ama Bayonetta 2'yi isteyen olmadı. Tam oyundan vazgeçmek istediğimiz bir dönemdeyken Nintendo geldi ve Bayonetta 2'nin elinden tuttu." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler