Büyük İddia: Rockstar Bully 2'yi 2020'de Piyasaya Sürecek

07.08.2019 14:41 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde sizlerle neredeyse 10 yıl önce bir dönem geliştirilip iptal edildiği haberlerini paylaştığımız Bully 2'ye dair yeni dedikodular elimize ulaştı.
 
Comicbook cephesine ulaşan bir kaynaktan gelen bilgilere göre, Rocksider'da çalışan ismi belirtilmemiş bir isim Bully 2'nin geliştirildiğini bildirdi.  
 
Eğer söylentiler gerçekse, Bully 2 hem PS5 hem de Xbox Scarlett'in çıkış oyunları olacak. Rockstar'ın Bully 2'yi aynı zamanda PS4 ve Xbox One için de piyasaya süreceği, takriben bir sene sonra da PC'ye getireceği belirtiliyor.
 
Henüz Rockstar cephesi bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil ancak GTA V'in PS4 ve Xbox One çıkarmasını düşününce iki yeni nesil konsolun çıkışına bir oyun düşünme olasılıkları hiç de az değil.
 
Haberin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler