CAPCOM, Yeni RE ve Mega Man Universe İçin Konuştu

Resident Evil 4 ve 5'in ardından seri kendine has havasından çok ayrı bir dünyaya yelkin açmıştı.
04.06.2011 15:22 Talha Aynacı

 
     Japonya'nın önde gelen oyun devlerinden CAPCOM'un önemli ismi Christian Svensson, IGN ile yaptığı röportajda, pek çok konu başlığına değindi.
 
     Svensson, CAPCOM'un geçtiğimiz yıllarda Dead Rising ve Lost Planet gibi yeni IP'ler kazandırdığını ve önümüzdeki dönemde Dragon's Dogma ve Asura's Wrath dışında yepyeni isimler duyuracağını dile getirdi.
 
     Röportaj ayrıca yeni bir Resident Evil oyunu için de nabız yoklar nitelikte. IGN'in serinin korku ve hayatta kalma temasını bırakıp aksiyona yöneldiği yorumu karşısında; "aksiyon seven Resident Evil hayranıları da, klasik Resident Evil hayranları da mutlu olacak. Tabii ki her iki tarafında aynı oyunla mutlu olamayacağı bir gerçek. " diyerek Svensson durumu kabulleniyor ve ekliyor: "Ama umarım, Resident Evil evreni ve karakterleri bizim için mutluluğu bulabilir. Sadece beklemede kalın."
 
     CAPCOM tarihinin en önemli isimlerinden Keiji Inafune'nin ayrılışıyla birlikte iptal edilen Mega Man Universe konusuna da bir açıklık getiren Svensson, projenin yapım aşamasının da ötesinde bir halde olduğunu ve Capcom'un kalite standardıyla uyuşmadığı için (gelin, biz buna "yarım kaldı toparlayamadık" diyelim.) iptal edildiğini açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 33 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler