CAPCOM'un Xbox360'a Özel Oyunu Açığa Çıktı

Monster Hunter Live deneyimi heyecan verici olabilir.
26.01.2010 14:18 Talha Aynacı

Özellikle Japonya'da hatırı sayılır bir fan kitlesine sahip olan ve her oyunu ile milyon barajını aşan satış rakamları yakalayan Monster Hunter serisi, Xbox360 sistemine geliyor.
 
2007 yılında PC'ye özel olarak gelen ve MMO RPG öğeleriyle işlenen Monster Hunter Frontier, bu yaz kapılarını Xbox Live sistemine açacak.  Mayıs ayında beta dönemi başlayacan olan Frontier'in Xbox Live'ın aylık ödeme ücreti dışında aylık 1,400 Yen ( 9.60 Paund =  24 TL ) ile ücretlendirileceği belirtildi.


Bunun yanı sıra MH : Frontier için açıklanmış bir batı çıkış tarihi yok. Orjinal olarak MH : Frontier uzak doğu ülkelerine özel olarak yayınlanmıştı. Görünüşe göre Microsoft, uzak doğudaki popülaritesini artırmak üzere yeni hamleler peşinde.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Frontier Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler