CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin Halif Life VR ile Aynı Dönemde Çıkmasından Korkmadıklarını Söyledi

25.11.2019 19:05 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz hafta duyurulan Half Life serisinin VR oyunu Half Life: Alyx önümüzdeki yıl çıkacak. Half Life markası önemli bir marka her zaman alıcısı vardır. Oyunun çıkış tarihi ise önümüzdeki yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan Cyberpunk 2077 ile çok yakın. Cyberpunk 2077 16 Nisan'da çıkacak, Half Life Mart ayında çıkacak.
 
Cyberpunk 2077'nin geliştiricisi olan firma CD Projekt Red, bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Duyurulan oyunun çok niş olduğunu ve kısıtlı bir kesime hitap ettiğini söyledi. 
 
"Elbette Half Life duyurusunu gördük. Bence bu durum herkes için bir sürpriz oldu. VR çok niş bir iş ve market payı oldukça küçük. Bu yüzden bizim oyunumuzla aynı vakitte çıkmasından korkmuyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler