CD Projekt: PC Lider Platform Olmayabilir

The Witcher 3 görselleriyle de büyüleyecek gibi görünüyor
08.03.2013 09:53 Alkan Adakaner


    The Witcher serisi ile PC platformunda büyük başarılar yakalayan CD Projekt Red, The Witcher 2'yi konsollar için de piyasaya çıkarmıştı. Tabi bu oyunun lider platformu doğal olarak PC olmuştu. Yeni nesilde ise işler değişebilir. CD Projekt Red'ten Adam Badowski'nin açıklaması şu şekilde:
 
      "The Witcher 2'de PC lider platformdu, çünkü en güçlü olandı; ama bu durum gelecekte değişebilir."
 
    "Henüz haklarında yorum yapamasak da yeni nesil konsollarla ilgili çok şey biliyoruz, bizim amacımız her zaman belirli özellikleri ve avantajlarıyla platformların kalitesini tamamen kullanmaktır.  Genellikle en zayıf platform bütün platformların kalitesini sınırlar; ama yüksek kalitede görsellik bizim markamızın bir özelliğidir; yani her platforma olabildiğince ayrı ayrı yaklaşmak istiyoruz."
 
    Daha önce The Witcher 3: Wild Hunt'ın en iyi sürümünün PC'de olabileceğini söyleyen diğer CD Projekt yetkililerine karşın Adam Badowski yeni nesil konsolların da lider platform olabileceğini söylüyor. Belki de Cyberpunk 2077'de bu durum gerçekleşir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 11 Dk önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 39 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler