CD Projekt RED İki Büyük Çaplı Oyun Geliştiriyor

08.09.2022 16:25 Mehmet Tandoğan

 
 
The Witcher serisiyle ve Cyberpunk 2077 oyunuyla ön plana çıkan CD Projekt RED ekibinden yeni açıklamalar geldi. CD Projekt RED başkanı ve CEO'su Adam Kicinski yaptığı açıklamada şirketin iki AAA (büyük çaplı) oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. 
 
Kicinski ek olarak şunları söyledi: "CD Projekt tarihinin ayrılmaz bir parçası olan bir dünyayı yeniden sizlere sunmak istiyoruz. Geçen yıl duyurulduğu üzere CD Projekt RED olarak iki AAA projesi üzerinde çalışıyoruz." 
 
CD Projekt RED'de geliştirilmekte olan iki AAA oyunundan biri The Witcher serisinin bir sonraki oyunu olacak. The Witcher serisinin yeni oyunu bu yılın başlarında erken geliştirme aşamasında olduğu doğrulandı. İkinci AAA oyununun ne olduğu bilinmiyor. 
 
Şirket ayrıca bu hafta Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty genişletmesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Yeni ek paket PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC ve Google Stadia için 2023 yılında yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler