CD Projekt Red The Witcher Serisinin Geleceği Hakkında Konuştu

09.11.2017 22:12 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt Red, The Witcher 4'ü yapmayı planlamıyor ancak bu aynı evrende geçecek başka oyunlar yapmayacağı anlamına da gelmiyor.
 
   Strefa Inwestorow ile konuşan CD Projekt CEO'su Adam Kicinski Geralt'ın The Witcher üçlemesinin bittiğini ancak halen IP'ye sahip olduklarını belirtti. Adam Kicinski muhtemelen The Witcher dünyasına geri döneceklerini çünkü eğer dönmezlerse hem serinin hayranlarının hem de yatırımcıların hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.
 
   Bu da oyunların farklı karakter etrafında ya da farklı zaman periyotlarında geçeceğini işaret ediyor. Adam Kicinski daha fazla detaya girmedi. 
 
   Daha önce yapılan bir açıklamayı hatırlayacak olursak, CD Projekt Red'in yönetim toplantısı esnasında The Witcher serisinin bir üçleme olarak tasarlandığı bu sebeple Geralt'ın hikayesinde dördüncü bir oyunun mantıklı olmayabileceği ancak bağımsız dördüncü bir The Witcher oyununun düşünüleceği söylenmişti.
 
   "Bu (Witcher) dünyayı çok seviyoruz. Yaşamımızdan 15 yıl ve çok para harcadık. Yani, [dördüncü bir Witcher oyunu yapma] hakkında düşüneceğiz." 
 
   CD Projekt Red şu anda Gwent: The Witcher Card Game ve Cyberpunk 2077 projeleri üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler