CD Projekt: The Witcher 3'ün Yeni Nesil Sürümünün Geliştirmesinde Sorun Yok

15.04.2022 21:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde CD Projekt, The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın yeni nesil sürümünü 2022'nin 2. çeyreğinden belirtilmeyen bir tarihe ertelediğini duyurdu. Geliştirme Sabre Interactive'in elindeydi ve CD Projekt bu projeyi tamamen devraldı. Devraldıktan sonra erteleme haberi geldi.
 
Bu olayın ardından birçok iddialar ortaya atıldı. Belirtilmeyen tarih ve projenin devralınması gibi olaylar, geliştirme sürecinin sıkıntılı olduğuna işaretti. CD Projekt iş geliştirme kıdemli başkan yardımcısı Michal Nowakowski, ortada dolaşan bu söylentilere net cevap verdi. Nowakowski şunları söyledi: 
 
"İnternet üzerinden şurada burada çıkan manşetlere bakıyordum ve gerçekten dikkatimi çeken bir tane haber gördüm. O da Witcher 3'ün yeni nesil sürümünün belirtilemeyen bir tarihe ertelenmesi haberiydi.
 
Habere baktığımda geliştirmede sıkıntılar yaşandığını ifade ediyordu. Ancak kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Bunun gerçek olmadığını belirtmek istiyorum. 
 
Oyunun gelişim sürecini tamamen şirket içine taşıdık. Zamanında oyunculara sunacağız. Zamanımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte araştırmalar yapıyoruz."
 
Öte yandan CD Projekt CEO'su Adam Kicinski, geliştirmeyi şirket içine taşımanın bir sonraki oyunun gelişimini etkilemeyeceğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler