CD Projekt, Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yeni The Witcher Oyununu Duyurdu

21.03.2022 20:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici CD Projekt RED, Unreal Engine 5'te yeni bir The Witcher oyunu geliştirdiğini duyurdu. Yeni oyun, franchise için yeni bir destan başlatacak.
 
CD Projekt RED, yeni Witcher oyununu Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriyor. Bu durum Unreal Engine 5'in teknik geliştirmesini ve gelecekteki potansiyelini açığa çıkaran unsurlardan biri. Aynı zamanda Epic Games ile çok yıllı stratejik ortaklığın bir başlangıcı. CD Projekt RED, UE5'i açık dünya deneyimine uyarlamaya çalışacak. Bunu yaparken Epic Games geliştiricileriyle yakın iş birliği içinde olacak. 
 
Unreal Engine 5'in kullanımı ve gelecekteki oyunlar hakkında konuşan CD PROJEKT RED'in CTO'su Pawel Zawodny şunları söyledi: "Bizim şu andaki amacımızdan biri teknolojiye çok daha güçlü bir şekilde odaklanmak. Bu amaçla Epic Games ile işbirliği içerisinde yer alıyoruz. Bu girişimi, klasik bir lisans satın alımı şeklinde düşünmedik. Hem biz hem de Epic bunu uzun vadeli, tatmin edici bir teknoloji ortaklığı olarak görüyoruz.
 
CD PROJEKT RED olarak bir sonraki oyunumuzun teknik yönüne erken aşamada karar vermek hayati önem taşıyor. Bize ait olan REDengine motorunu geliştirmek ve uyarlamak için çok fazla kaynak ve enerji harcadık. Bu iş birliği oldukça heyecan verici. Bu birliktelik bize son teknoloji oyun geliştirme araçlarına ulaşmamızı sağlayacak. Unreal Engine 5 kullanarak oluşturacağımız harika oyunları sabırsızlıkla sizlere sunmayı bekliyoruz.”
 
Geliştirmenin diğer ayrıntıları ve çıkış tarihi gibi diğer ayrıntılar henüz açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler