CD Projekt: Yeni Ekran Kartı için Para Biriktirin

23.01.2014 11:17 Alkan Adakaner


     CD Projekt'in The Witcher 3: Wild Hunt'ta mükemmel grafiklerle karşımıza çıkacağını oyunun videolarına bakarak anlamak mümkün. Tabi bu mükemmel görsellere PC'de sıradan bir ekran kartıyla ulaşmanız mümkün olmayacak.
 
   Geliştirici firmadan Marcin Iwinski'nin açıklamalarına göre The Witcher 3: Wild Hunt'ın sistem gereksinimleri ile ilgili açıklama yakında yapılacak, ama şimdiden PC'lerimizi geliştirmek için köşeye para ayırmamız iyi olurmuş.

     PS4 ve Xbox One için oyun geliştirmenin de son derece rahat olduğunu söyleyen yetkili, bu cihazların oldukça güçlü olduklarını, yeni nesil konsolların gücünü tamamen olmasa bile "neredeyse" tamamen kullandıklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler