CS: Global Offensive'e 'Deathmatch' Modu Eklendi

24.01.2013 16:00 Tunahan Başol


     Oynanış olarak Counter Strike ile aynı olan fakat gerek görünüşüyle gerekse de farklı modlarıyla farklılaşmayı başaran Counter Strike: Global Offensive'e bugün yeni bir güncelleme geldi. Tamamen ücretsiz olan bu güncellemenin en büyük özelliği 'deathmatch' adlı modu oyuna ekliyor olması.
 
     Daha önceki oyunlarda modcular tarafından yapılan modların Global Offensive'e resmi olarak girişleri Demolution ve Arms Race ile olmuştu. Bu sefer popüler bir mod olan 'deathmatch' oyuna eklendi. Bu modun içeriğine kısaca değinecek olursak, karşılıklı olarak takımlar halinde oynandığını söyleyebiliriz. Rastgele silahlarla doğuyorsunuz ve her zamanki gibi ölmeden en çok düşman öldürmeye çalışıyorsunuz. Oyun ara ara sizlere bazı silah teklifleri sunuyor. Bunları kabul etmek için belli bir süreniz var. Kabul ettiğiniz takdirde o silaha geçiş yapıyorsunuz. Ancak elinizdeki silahın daha iyi olduğunu düşünüyorsanız kabul etmeme şansınız da bulunuyor.
 
     Güncellemenin getirdiği yeniliklere bakacak olursak, oyuncuların şikayetçi olduğu vuruş hissinin iyileştirildiğini görüyoruz. Glock artık teröristlere özelken, FiveseveN ise CT'ye özel hale getirilmiş. Ayrıca artık AWP ile öldürdüğünüz kişi başına 50$ değil, 100$ kazanıyorsunuz. Bazı silahların fiyatlarında da ufak değişiklilikler yapılmış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler