CYGNI: All Guns Blazing Fiziksel Sürümü Ön Siparişe Açıldı

12.06.2023 19:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd bugün CYGNI: All Guns Blazing'in fiziksel sürümünün PlayStation®5 ve Xbox Series X|S i için ön siparişe açıldığını duyurdu. Aynı zamanda sürümün kapağında yer alacak görselde uzay gemisi Orca’nın saldırıya hazır bir halde beklediğini görüyoruz.
 
Bu duyuruyla eş zamanlı olarak tamamı büyüleyici yeni nesil görsellerle yepyeni ve aksiyonun doruklarında bir Hikaye Fragmanı da yayınlandı.
 
 
 
Oyun geçen yıl ağustos ayında PlayStation 5 ve Steam üzerinde istek listesine eklenebilmeye başlamış ve çıkışının 2023 yılı içerisinde gerçekleşeceği duyurulmuştu. Dijital ön siparişler ve lansman tarihi ile ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda verilecek. 
 
CYGNI: All Guns Blazing yeni fragman 
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyndaria Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler