Call of Duty: Advanced Warfare Uygun Fiyatıyla Playstore'da

10.11.2014 11:53 Alkan Adakaner

 
     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyanın en büyük oyun markalarından Call of Duty’nin, “Call of Duty: Advanced Warfare” adlı yeni oyununu dünyayla aynı anda satışa sundu. Yapımı 3 yıl süren “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununun tek kişilik senaryosunun merkezinde Akademi Ödülü sahibi Kevin Spacey yer alıyor. Playstore heyecanla beklenen oyunu, sadece 90 TL’ye oyunseverlere sunuyor.

    TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, büyük bir heyecanla beklenen “Call of Duty: Advanced Warfare” oyununu dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturdu. Yapımı 3 yıl süren ve serinin şimdiye kadarki en değişik ve en özenle hazırlanmış oyunlarından biri olan “Call of Duty: Advanced Warfare”, sadece 90 TL’ye oyunseverlere sunuluyor.

    Oyuncuları geleceğin savaşlarına götüren, gelişmiş oyun oynama teknikleri ile son derece etkileyici ve yenilikçi bir deneyim yaşatan “Call of Duty: Advanced Warfare”in tek kişilik senaryosunun merkezinde ise Akademi Ödülü sahibi Kevin Spacey yer alıyor. Daha detaylı bilgi ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:
http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-advanced-warfare 
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler