Call of Duty: Advanced Warfare'ın "Exo Zombies" Modundan Yeni Video Yayınlandı

20.01.2015 21:36 Tayfun Kumaş

 
    Call of Duty: Advanced Warfare'ın ilk DLC paketi olan Havoc'un içerisinde yer alacak olan zombi modu Exo Zombies'in tanıtım videosu Activison tarafından yayınlandı.

    Atlas'ta çıkan bir takım olaylar yüzünden özel askerler bir anda zombiye dönüşüyor ve ortaya exosuitli zombiler çıkıyor. Atlas'ta vereceğimiz bu mücadelede Hollywood'un en önemli aktörlerini yöneteceğiz. The Walking Dead'in ilk iki sezonundan tanıdığımız Shane yani Jon Bernthal başta olmak üzere, John Malkovich, Bill Paxton ve Rose McGowan gibi önemli isimler bu DLC'de yer alacak.

    DLC, 27 Ocak'ta Xbox One'a çıkacak ve daha sonra diğer platformlara gelecek. DLC, 15 dolardan satışa sunulurken Season Pass kullanıcılarına ise ücretsiz olarak sunulacak.

İşte Advanced Warfare'ın Exo Zombies Videosu!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler