Call of Duty: Advanced Warfare'ın Havoc DLC'sine Ait Live Action Videosu Yayınlandı

24.01.2015 00:33 Tayfun Kumaş

 
    Call of Duty: Advanced Warfare'ın Exo Zombies modunu içerisinde barındıracak olan Havoc DLC'sine ait Live Action Videosu yayınlandı.

    Bu videoda Randall Higgins'in KillCam kamerasını kullanırken görüyoruz. KillCam kamerası, genellikle FPS oyunlarının multiplayer modunda öldükten sonra bizim nasıl öldüğümüzü, nasıl vurulduğumuzu gösteriyor. Videoda da bu kameranın eğlenceli bir şekilde nasıl kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca DLC içeriğinde yer alacak olan Urban, Drift, Core ve Sideshow haritasına dair bölümleri ve AE4 Widow Maker adlı silahın kısaca kullanımını, Exosuit giyen zombileri görüyoruz.

    DLC, 27 Ocak'ta Xbox One'a çıktıktan sonra diğer platformlara gelecek. Oyunun Exo Zombies modunda da John Malkovich başta olmak üzere Bill Paxton, Rose McGowan ve Jon Bernthal gibi ünlü aktörler yer alacak. DLC'nin Live Action Videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler