Call of Duty: Advanced Warfare'in Hikayesi Hakkında Bazı Bilgiler

03.05.2014 13:55 Ömür Gencer


      Yayınlanan ilk videosuyla büyük ses getiren Call of Duty: Advanced Warfare için bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun Amazon sayfasındaki açıklamalarıyla, Advanced Warfare'in sunacağı hikaye hakkında yeni bilgiler öğreniyoruz.
 
     Açıklamada: Hikaye Johathan Irons (Kevin Spacey) tarafından kurulan Atlas Corporation adındaki özel askeri şirket üzerinde temellenmiş durumda. Advanced Warfare'da tüm devletler kendi askeri gücünün yerine Atlas'a başvurmuş. Askeri gücün ve savunma sisteminin yerle bir olduğu bir dünyayı bizlere sunacak oyun 2054 yılında geçecek.
 
     Advanced Warfare'de askerler gelişmiş silahların yanında kendilerine çeşitli güç sağlayacak zırhlar kullanacak. Bu zırhlar kullananın gücünü, hızını ve kıvraklığını çok üst düzeylere çıkaracak. Askerler ayrıca normal balistik merminin dışında yönlendirilmiş-enerji seçenekli mermileri kullanacaklar. Son olarak videodan da gördüğünüz üzere askerler hoverbike (uçan motor) ve dronelar gibi pek çok araç kullanacak.
 
     Call of Duty: Advanced Warfare 4 Kasım'da PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 ve PS4 oyuncularıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler