Call of Duty Advanced Warfare'ın Most Pit Listesiyle Birlikte Double XP Günü Başladı

10.12.2014 16:25 Tayfun Kumaş

 
    Call of Duty: Advanced Warfare'ın geliştiricisi Sledgehammer Games, oyuna Most Pit adlı listeyi yeni güncelleme ile sundu. Ardından da Call of Duty: Advanced Warfare'da Double XP gününü başlattı.

    Dün gece itibari ile başlayan bu Double XP etkinliği, 13 Aralık/Cumartesi'ye kadar devam edecek. Oyundaki Most Pit adlı liste güncellemesinde ise yepyeni oyun modları oyuna dahil edildi. Bu listedeki modlar sayesinde daha fazla Double XP kazanma şansınız olacak.
 
    Bu güncellemenin ardından Sledgehammer Games'in başındaki isim olan Michael Condrey, olumlu geri dönüşler aldıkları için oyunculara teşekkür etti ve bir sonraki güncellemede "System Hack" düzenlemesi yapılacağını da belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler