Call of Duty: Advanced Warfare'ın Teknik Detayları Açıklandı (Güncel)

03.11.2014 12:13 Talha Aynacı

 
     Geliştirici Sledgehammer Games'in kurucularından Michael Condrey, Reddit üzerinde gerçekleştirilen soru & cevap etkinliğinde Call of Duty: Advanced Warfare'ın teknik detaylarıyla ilgili bilgileri paylaştı.
 
Bildiğiniz gibi yeni nesili ilk ziyaret eden Call of Duty: Ghosts, Xbox One'da 720p ve PlayStation 4'de 1080p'de çalışır olarak satışa sunulmuştu. Baş gösteren tartışmalar sonrasında geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden bir açıklamada bulunan Condrey, Advanced Warfare'ın Xbox One üzerinde bir önceki oyundan daha yüksek çözünürlükte çalışacağını belirtmişti. En azından bu söz gerçeğe dönüşmüş.
 
PlayStation 4 üzerinde doğal 1080p'de çalışan Call of Duty: Advanced Warfare, Xbox One'da oyunda karşılaşılan sahne yoğunluğuna göre 1360x1080 çözünürlüğe kadar düşürülüyor ve dinamik olarak  1080p'yde çalışıyor. Bu rakam Xbox One üzerinde çözünürlüğün CoD: Ghosts'a oranla % 50'lik bir yükselişte olduğunu gösteriyor.
 
Call of Duty: Advanced Warfare her iki platformda da diğer Call of Duty oyunlarında olduğu gibi  60 fps oranını yakalamayı biliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler