Call of Duty: Advanced Warfare'ın İlk İnceleme Puanı Geldi

02.11.2014 23:39 Tayfun Kumaş

 
    Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Advanced Warfare'ın ilk incelemesi Videogamer tarafından yayınlandı. Sledgehammer Games'in geliştirdiği Call of Duty: Advanced Warfare'ın incelemesinde anlatılanlara göre oyun seriye yeni bir soluk getirmiş.

    Tam olarak 10 üzerinden 8 puan alan Advanced Warfare'ın, hikaye modunun kötü olmadığına değinilmiş. Özellikle oyundaki Exosuit (Exo giysi), serinin kendini tekrarlayan ve bayatlayan oynanışına yeni bir soluk getirdiği için olumlu puan almış durumda. Oyunun Multiplayer haritaları da oldukça harika bir şekilde tasarlandığı da incelemede olumlu olarak belirtilmiş.

    Oyunda sadece bazı silahların gerçekçiliği bozacak ve oynanışa olumsuz etki edecek düzeyde güçlü olması eksi puan almış (Advanced Warfare, her ne kadar kurgu olsa da oyundaki bazı askeri teknolojik ürünler, Amerika'nın geliştirme aşamasında olan projelerdir).

    Kevin Spacey ile Troy Baker'ın yer aldığı Call of Duty: Advanced Warfare'ın ilk incelemesi, bu oyuna göre mükemmel bir puan ile karşımıza çıktı. Oyunun Day Zero Edition sürümünü satın alanlar, oyuna 3 Kasım'dan itibaren ulaşacağı için oyunun ambargosu tam olarak yarın kalkacak. Yarından itibaren diğer inceleme puanları geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler