Call of Duty: Black Ops 2 Listelendi

Oyun Amazon Fransa'nın listesinde açıkça görülüyor
17.02.2012 22:22 Alkan Adakaner


      Call of Duty serisi her ne kadar multiiplayer modları ile büyük ilgi görse de serinin senaryo modunun da çok fazla hayranı olduğunu söyleyebiliriz. Serinin senaryo modunu sevenler için sevindirici bir bilgi ortaya çıktı. Senaryo modu çok beğenilen Call of Duty: Black Ops'un devamı geliyor gibi görünüyor.
 
      Call of Duty: Black Ops 2, Amazon'un Fransa sitesi tarafından listelendi.  Bu tür listemelerin genellikle doğru çıktığını belirtelim. Zaten Black Ops'un genel olarak çok beğenildiğini göz önüne alırsak böyle bir oyunun geliştirilmesi şaşırtıcı olmayacaktır.
 
     Bakalım Activision adı Call of Duty: Black Ops 2 veya her ne olacaksa bu oyunda yeni bir oyun motoru kullanacak mı? Zaten her yıl bir oyun çıkaran Activision umarız isim değişikliğinin yanı sıra oyun motoru değişikliği de yapar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler