Call of Duty: Black Ops 2 İçin Bir Bulgu Daha!

18.02.2012 02:38 Samet Konuksal

     Geçtiğimiz saatlerde Amazon'un Fransa ayağının sitesinde listelenen Call of Duty: Black Ops 2, şimdi de LinkedIn'de gözüktü.
 
     Çalışanların sosyal platformu olan LinkedIn'de Nerve Software çalışanı, Black Ops 2'ye de yer verdi. Call of Duty: Black Ops'da ana yapımcı Treyarch'a yardım eden Nerve Software ekibinin çalışanlarından Hugo Beyer, çalıştığı projeler arasında Black Ops 2'yi listeledi.
 
     Görünüşe göre Black Ops 2 söylemleri epey ciddi bir hal almış gibi. Hugo Beyer'in bu durumun internet sitelerinde yayılmasının ardından LinkedIn profilini kapatması da garip bir durum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler