Call of Duty: Black Ops 4 İlk Üç Gününde 500 Milyon Dolardan Fazla Kazandı

18.10.2018 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision, Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk üç günündeki satışlarından 500 milyon dolardan fazla kazanç elde ettiğini duyurdu. Satışlara dijital, fiziksel sürümler ve Season Pass dahil.
 
Call of Duty: Black Ops 4 ilk üç gününde oyuncu başına ortalama saat ve oynanan toplam saat süreleri açısından da seri tarihinde yeni rekorlar kırdı ve yine ilk üç gününde en yüksek Twitch izleyicisi sayısına ulaşan Call of Duty oyunu oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere, Call of Duty: Black Ops 4, çıkış gününde dijitalde Activision'ın şu ana kadarki en çok satan oyunu olmayı başardı ve PlayStation Store ile Xbox Store'daki çıkış gününde de satış rekoru kırdı. Xbox One'da Activision'ın en çok satan dijital oyunu oldu. İlk defa Blizzard'ın Battle.net platformu üzerinden çıkan PC versiyonu da çıkış gününde Call of Duty: WWII'nun iki katından fazla sattı.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 15 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 23 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 44 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler