Call of Duty: Black Ops Cold War Teaser

20.08.2020 21:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War'un ana görselini paylaştı.
 
Bir tarafta Sovyetler Birliği bir tarafta Amerika Birleşik Devletleri askeri figürünü ve ve iki tarafa ait afişler görüyoruz. Oyun Soğuk Savaş dönemini konu alacak.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek. Call of Duty: Black Ops 4'ün aksine tek oyunculu hikaye modu bulunacak. Modern Warfare 2019'a benzer olarak Black Ops Cold War ile Warzone arasında da entegrasyon olacak. 
 
Daha fazla detay 26 Ağustos'ta geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler