Call of Duty'nin Yeni Oyunu Far Cry Tarzı Açık Dünyayla Gelecek!

05.02.2024 19:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Köklü bir seri olan Call of Duty'de işler tersine dönüyor. Hayranların sevdiği çizgisel yapı artık yerini açık dünyaya bırakıyor. Serinin yeni oyunu, ortaya çıkan detaylara göre Far Cry tarzı bir yapıya sahip olacak. Bu da bazı hayranları üzecek cinsten bir detay olarak karşımıza çıkıyor.
 
Açık dünyada tamamlanması gereken birçok görev olacak 
 
 
 
Insider Gaming kaynakları tarafından yayınlanan detaylara göre bu yıl çıkış yapacak olan Call of Duty: Black Ops Gulf War'da açık dünya yapısı benimsenecek. Açık dünya içerisinde çeşitli görevlere katılabilecek, doğrusal olmayan bir yapıyla karşılaşabilecek ve aynı zamanda hızlı seyahat noktalarını da kullanabileceğiz.
 
Açığa çıkan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda çok oyunculu ve zombi temalı modların da seriye tekrar döneceği belirtiliyor. Ek olarak Adler dahil bazı Black Ops karakterleri de yeni oyuna dahil olacak. Büyük ölçüde değişim yaşayacak olan serinin yeni oyunu içerisinde aynı zamanda farklı atmosferlere ve temalara sahip bölgeler bulunacak.
 
Peki siz bu açık dünya yapısının başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler