Call of Duty: Black Ops Cold War'un Detayları Sızdı, Oyun Türkiye'de de Geçecek

25.08.2020 13:50 Gazali Çetinkaya

 
26 Ağustos'ta yapılacak resmi tanıtım öncesi Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili bir çok detay sızdı.

Çıkış tarihi 13 Kasım 2020.

Hikaye, 2010'da çıkan ilk Call of Duty: Black Ops oyununun direkt olarak devamı. Soğuk Savaş dönemini konu alacak Black Ops Cold War oyuncuları 1980'lerin başlarındaki jeopolitik savaşın derinliklerine götürecek.

Oyuncular Türkiye, Doğu Berlin, Vietnam ve Sovyet KGB karargahı gibi ikonik yerlerde savaşacak ve tarihi figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze gelecek. Göreviniz Woods, Mason, Hudson ve yeni karakterlerle birlikte, global güç dengesini bozmaya ve tarihin akışını değiştirmeye çalışan bir örgütü durdurmak.
 
Hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu ve zombi modu da yer alacak.
 
Oyun Standard, Cross-Gen ve Ultimate olmak üzere üç sürüm halinde satışa sunulacak.
 
Görünüşe göre oyunun standart sürümünü satın almak yeni nesil versiyonlara ücretsiz yükseltmek için yeterli değil. PlayStation 4 ve Xbox One'da Cross-Gen veya Ultimate sürüm satın alan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X versiyonu için ek ücret ödemeyecek. 
 
Ön sipariş bonusları açık betaya erken erişim, oyuncuların Modern Warfare ve Warzone'da hemen kullanabilecekleri operatör Frank Woods, saldırı tüfeği Blueprint ve 10 aşama atlama. Cross-Gen sürümü ek olarak yeni nesle ücretsiz yükseltme seçeneği sunacak. Ultimate sürüm içerikleri ise Cross-Gen, Battle Pass paketi, silah paketi ve kozmetik içeriklerin bulunduğu başka bir paket.
 
Black Ops Cold War'un yanı sıra Modern Warfare ve Warzone'a gelecek içerikler de sızdı. Warzone yeni oyun modları, çok oyunculu modlar, zombi modu ve daha fazlası. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 33 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler