Call of Duty: Black Ops Duyuruldu!!

30.04.2010 13:50 Levent Polater



Untitled
 
    Ve beklenen oldu, Treyarch daha önce söylediğimiz gibi bu Cuma yani bugün yeni oyununu gözler önüne serdi. Oyunun tahmin edildiği gibi Vietnam adı taşıyan bir isim yerine Call of Duty: Black Ops adıyla çıkması herkesi şaşırttı. Peki oyun içeriğinde Vietnam ile karşılaşacak mıyız o kısım hala sırrını koruyor.
 
    Çıkış tarihi 9 Kasım olarak belirlenen Treyarch imzalı yeni Call of Duty'nin ilk trailer'ının bu akşam GTTV'den verileceği belirtildi.
 
    Oyunun resmi bir siteside açıldı ve site kullanıcıları bu yazıyla karşılıyor ;
 

“Treyarch olarak en son yapımımızı sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız – Call of Duty: Black Ops!" 

 

    Oyun ile ilgili bir bilgi verilmemesine rağmen elimizde net bir çıkış tarihi olması herkesi sevindirmiş olmalı. Bu akşamki ilk Black Ops trailerı için bizde sizler kadar sabırsızlanıyoruz.


 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler