Call of Duty: Black Ops Wii'ye de Çıkacak

11.05.2010 22:44 Alkan Adakaner


 
     Tüm zamanların en popüler oyunlarından birisi olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Wii sahiplerini yalnız bırakmayacak, Treyarch oyunu Wii'ye de taşıyor.

     Infinity Ward her ne kadar Wii'ye hiç sıcak bakmasa da Call of Duty serisinin diğer geliştiricisi Treyach bu konsola karşı daha ılımlı yaklaşıyor. Hatta Modern Warfare'i bile Wii'ye Treyarch uyarlamıştı.
 
    Call of Duty: World at War'u da Wii için geliştirmiş olan Treyarch, serinin yeni oyunu Black Ops'u da Nintendo hayranları ile buluşturacak. Bir süre önce PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağı açıklanan oyunun Wii'ye çıkacağı da Activision tarafından resmi olarak onaylandı.
 
     Wii-mote desteği ile bambaşka bir hava yakalayabilecek olan oyunun Wii versiyonun çıkış tarihi de büyük ihtimalle diğer konsollarla aynı zamana denk gelecek.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler