Call of Duty: Black Ops'un Kesintisiz Videosu

19.05.2010 09:49 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Black Ops'un ilk videosu sahnelerin büyük bölümü kesilerek karşımıza çıkmıştı. Biz de açıkçası neyin ne olduğunu anlayamadan video bitmişti. Bu video üzerine ayrıntılı çalışmalar başlığı altında bir tahmin yürütüldü, ama artık bunlara gerek yok.
 
     Black Ops'un yeni videosunda Crossbow ve roket atar gibi silahların kullanımının yanı sıra helikopter ile ortalığın cehenenme dönüştüğü görüntülere de tanık oluyoruz. Bir de oyunun sunumu biraz Modern Warfare'e benzemiş gibi görünüyor.
 
     Treyarch'ın yeni Call of Duty oyunu bu videosuyla olumlu bir izlenim bırakıyor, umarız oyun çıktığında hayak kırıklığına uğramayız.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler