Call of Duty: Black Ops'un PC Sürümüne Güncelleme

Mod araçları bu ay bitmeden çıkacak.
27.05.2011 21:09 Gökhan Yılmaz

 
     Treyarch, çıkışının üzerinden yaklaşık yarım yıl geçen Call of Duty: Black Ops'un PC sürümü için yeni bir yama hazırladı. Steam üzerinden yayınlanan yama silahlar arası denge, hataların ve açıkların giderimi ve önümüzdeki haftalarda çıkacak mod araçları için destek içeriyor.
 
     Bu güncelleme ile birlikte yapımcının daha önce Mayıs ayı diye sözünü verdiği mod araçları için ilk adım atılmış oluyor. Bu mod araçlarının kullanıcılara sunulmasıyla birlikte Call of Duty: Black Ops sahiplerini yeni ve farklı deneyimler bekliyor. Hatırlarsanız ilk Modern Warfare olan Call of Duty 4'de birbirinden orijinal ve bağımlılık yaratan oyun modları yaratılmıştı. Hatta Treyarch'ın ilk defa Call of Duty: World at War ile bizlere sunduğu Nazi Zombies modu buradaki zombi modlarının popülerliği sayesinde geliştirilmişti.
 
     Ayrıca güncelleme sayesinde oyunun multiplayer modlarında sorun yaşayan bazı PC kullanıcıları daha rahat edecek gibi görünüyor. Bugün yayınlanan güncellemeyi Steam otomatik olarak yükleyecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler