Call of Duty: Black Ops'un (PC) Yeni Yama İçeriği

07.12.2010 01:19 Levent Polater

 
 
    Call of Duty: Black Ops PC'ye çıktığından beridir oyunun multiplayer tarafından karşılaşılan çoğu sorun oyun severleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat bu konuda temiz çalışan Treyarch, yeni yamalar çıkararak sorunları olabildiğince kökten çözmek için gayret gösteriyor.
 
    Bundan önce multiplayer için ve işlemci performansına yönelik yamalar sunulurken oyunun resmi forumunda Black Ops oyuncularının karşılaştığı sorunlara yönelik yeni bir yama daha hazırlandığı ortaya çıktı.
 
    Treyarch, oyun severlerin karşılaştığı ve forumda paylaşılan sorunları dikkate aldığını, bunları listelerine ekleyerek yeni yamada yer vermeye çalışacaklarını açıklamışlar. Treyarch'ın yeni yamayı ne zaman PC'ye çıkaracağı bilinmiyor ancak yama için planlanana düzenleme listesi belli oldu. Listeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler