Call of Duty: Black Ops'un PS3 Yaması Bugün

Black Ops'un senaryo modu için pek şikayet yok, ama multiplayer modları konusunda oyuncular çok hassas
14.12.2010 10:56 Alkan Adakaner


    Call of Duty: Black Ops serinin diğer oyunlarında olduğu gibi yine dünya çapında çok yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Özellikle Xbox 360 ve Playstation 3 sürümleri satışlarda başı çekiyor.
 
    Yine de oyundaki bazı hatalar oyuncuları oldukça üzmüştü ve daha önce Playstation 3 sürümünden memnun olmayan oyuncuların iade için bir araya geldiğini aktarmıştık. Activision oyuncuların parasını tabi ki geri vermeyecek, ama Black Ops ile ilgili güncellemeyle kendini affettirmeye çalışıyor.
 
     Black Ops'un Playstation 3 sürümü için bugün bir yama yayınlanıyor. Bu yama sayesinde oyundaki teknik ve oynanış öğeleri ile ilgili bir çok sorunun çözüleceği söyleniyor.
 
     Eğer Call of Duty: Black Ops'un Playstation 3 sürümünden şikayetçiyseniz bu güncellemeyi bir denemenizi tavsiye ederiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler