Call of Duty: Elite'in Betasına 2 Milyon Başvuru

Call of Duty: Modern Warfare 3 bu servisi popüler hale getirebilir
14.06.2011 10:25 Alkan Adakaner


     Activision'ın bir süre önce duyurduğu Call of Duty servisi Elite'e çok sayıda oyuncu öfkeliydi. Buna rağmen servisin betasına yoğun ilgi var. Activision'ın sosyal medya lider Dan Amrich'in açıklamalarına göre betaya şimdiden 2 milyon kişi başvuru yaptı.
 
     Dünya çapında 30 milyon Call of Duty oyuncusu olduğunu ve betaya 1.5 milyon kişinin başvuracağını düşünen analistlerin beklentileri böylece aşıldı. İki haftada 2 milyon başvuru gerçekten de oldukça başarılı.
 
     Call of Duty Elite'in betası 14 Temmuz'da başlayacak, servis Modern Warfare 3 ile birlikte yani Kasım'da tamamen açılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler