Call of Duty: Ghosts Ekibinizi Kurun: Squad!

"Topla adamlarını gel" diyebileceksiniz.
04.10.2013 13:46 Gökhan Yılmaz

 
     Call of Duty: Ghosts'un yeni Squad modu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Oyunun menülerinden kendi karakterinizi ve Squad'ınızı oluşturacak ekibinizi tasarlıyor ve ister diğer oyunculara karşı, isterseniz de yapay zekaya karşı Squad'a Squad maçlara giriyorsunuz.
 
     Squad'ınızda bulunacak karakterler isterseniz arkadaşlarınız olabiliyor ama genellikle lanse edilen yapı botlar üzerinen kullanılması. Yapay zeka tarafından kontrol edilen karakterler aynı diğer oyuncular gibi hareket edebiliyor (!?).
 
     Kendinizi olduğu gibi Squad'ınızdaki adamlarınızı da geliştirip yeni silahlarla donatabiliyorsunuz. Offline olduğunuzda bile bu adamlarınız diğer oyuncuların karşısında oynayarak size XP kazandırabiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler