Call of Duty: Ghosts, GTA V'in Rekorunu Kırdı!

06.11.2013 15:32 Samet Konuksal


    Grand Theft Auto V'in çıkışı öyle büyük sonuçlar getirmişti ki, bundan daha yukarısını göremeyeceğimizi düşünüyorduk. Ancak oyun dünyasının en popüler serisi Call of Duty, yeni oyunuyla birlikte GTA V'in rekorunu kırdı. Activision, Call of Duty: Ghosts'un ilk gün hasılatını açıkladı.
 
    Yayınlanan resmi basın bültenine göre Call of Duty: Ghosts, 24 saat içerisinde 1 milyar dolarlık hasılat yaptı. Oyun için dünya genelinde 15.000'den fazla oyun mağazası gece açılışı etkinliği düzenledi. Call of Duty'le ilgili yazılar, oyunun çıkış gününde Twitter üzerinde tam 20 kez dünya çapında en çok konuşulanlar arasına girdi. Ghosts, çıkış gününde Xbox Live'ın en çok oynanan oyunu oldu.
 
    Geçtiğimiz Eylül ayında çıkışını yapan Grand Theft Auto V, 24 saat içerisinde 800 milyon dolarlık hasılat yapmıştı. Rockstar'ın milyarları görmesi üç günü bulmuştu. İki oyunun maliyetini ve gelişim süresini de karşılaştırmanın içine eklersek, bu işten en kârlı Activision ve Call of Duty cephesi çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 108 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler