Call of Duty: Ghosts Multiplayer Bu Hafta Sonu Ücretsiz

04.03.2014 07:22 Samet Basri Taşlı


     Call of Duty: Ghosts, daha önce Steam üzerinden ücretsiz olarak denenebildiği bir kaç hafta sonu kampanyası yapmıştı. Fakat şimdi bir ilki gerçekleşiyor ve oyun Xbox konsollarında ücretsiz olarak denenebilecek.
 
     Bu hafta sonu hem Xbox 360 hem de Xbox One üzerinden oynayabileceğiniz deneme versiyonunda, Stikezone, Warhawk ve Prison Break isimli üç harita açık olacak. Multiplayer modları olan Search and Rescue, Domination ve Team Deathmatch dışında, co-op olarak oynanabilen Extinction modundan Point of Contact yer alacak.
 
 
     7 Mart itibariyle başlayacak olan multiplayer etkinliği, 10 Mart tarihinde sona erecek. Xbox üzerinden yapılacak olan ilk Call of Duty etkinliğini kaçırmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler